Privatumas Polltix.co svetainėje

Mes suvokiame ypatingą svarbą, tenkančią jūsų asmens duomenų apsaugai, todėl renkame ir tvarkome tik tuos jūsų duomenis, kurie reikalingi vykdant mūsų veiklą. Asmens duomenis tvarkome iš anksto nustatytais tikslais ir tik tokia apimtimi, kuri reikalinga tikslams pasiekti.

Tvarkydami jūsų asmens duomenis mes laikomės Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

„Polltix“ savo interneto svetainėje polltix.co naudoja slapukus (angl. cookies). Žemiau pateikiame informaciją kas yra slapukas, kokiais tikslais juos naudojame ir kaip juos pašalinti.

KAS YRA SLAPUKAI?

Slapukas – tai nedidelis tekstinis failas, kurį interneto svetainė įrašo į Jūsų kompiuterį arba mobilųjį įrenginį, kai jūs lankotės toje svetainėje. Slapukai plačiai naudojami tam, kad interneto svetainės veiktų efektyviau ir siekiant suteikti naudingos informacijos svetainės savininkui.

KAIP MES NAUDOJAME SLAPUKUS?

Svetainėje polltix.co naudojama „Google Analytics“ – Google, Inc. (toliau – Google) teikiama žiniatinklio analizės paslauga, kuri padeda išanalizuoti, kaip naudojamasi šia interneto svetaine. Šiuo tikslu „Google Analytics“ naudoja slapukus.

Slapukų gauta informacija apie naudojimąsi interneto svetaine – standartinė interneto žurnalo informacija (įskaitant jūsų IP adresą) ir anoniminė informacija apie lankytojo elgesį – perduodama Google ir Google ją saugo taip pat ir JAV esančiuose serveriuose. Prieš išsiunčiant jūsų IP adresą Google, svetainė paverčia jį anoniminiu.

Pagal Google „privatumo skydo“ sertifikavimo tvarką, Google pareiškia, kad ji laikosi ES ir JAV „privatumo skydo“ sistemos reikalavimų. Google gali perduoti „Google Analytics“ surinktą informaciją trečiosioms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymus arba kai tos trečiosios šalys tvarko informaciją Google vardu.

Pagal „Google Analytics“ paslaugos teikimo sąlygas Google nesusies duomenų subjekto IP adreso su jokiais kitais Google turimais duomenimis.

Jei norite atsisakyti „Google Analytics“ slapukų, atsisiųskite ir įdiekite „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės plėtinį (angl. Opt-out Browser Add-on). Slapukai taip pat naudojami komentarų modulyje saugos mechanizmui, bei fiksuojant Jūsų balsavimą mūsų skelbiamose apklausose.

SLAPUKŲ VALDYMAS IR TRYNIMAS JŪSŲ NARŠYKLĖJE

Slapukus galite valdyti ir (arba) ištrinti pagal savo pageidavimus. Galite ištrinti visus jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, arba nustatyti, kad slapukai nebūtų įrašomi.

Daugumoje naršyklių galima:

  • patikrinti, kokie slapukai yra įrašyti, ir ištrinti atskirus slapukus;
  • blokuoti trečiųjų šalių slapukus;
  • blokuoti slapukus iš konkrečių interneto svetainių;
  • blokuoti visų slapukų siuntimą;
  • uždarant naršyklę ištrinti visus slapukus.

Jei pasirinksite ištrinti slapukus, nepamirškite, kad bus pašalintos ir visos nustatytos parinktys. Be to, visiškai užblokavus slapukus, daug interneto svetainių (įskaitant mūsų svetainę) tinkamai nebeveiks. Dėl šių priežasčių nerekomenduojame išjungti slapukų, kai naudojatės mūsų interneto svetaine.

Jeigu jums reikia išsamesnės informacijos apie slapukus, tai pat ir instrukcijų, kaip juos ištrinti, apsilankykite interneto svetainėje www.allaboutcookies.org (svetainė anglų kalba).

ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS IR NAUDOJIMAS

Asmens duomenų valdytojas: „Polltix“, tel. 8 631 525 94, el. p. info@polltix.co

Asmens duomenų tvarkymo tikslai: interneto svetainei tobulinti, paslaugų teikimo mūsų klientams tikslu (apklausų rezultatams gauti) ir, turint jūsų sutikimą, siųsti jums el. paštu pranešimus apie apklausos, kurioje dalyvavote, rezultatus ir naujas apklausas (jūs galite bet kada informuoti mus, jeigu nebenorite gauti pranešimų).

Mes neteiksime jūsų asmens duomenų jokioms trečiosioms šalims.

Jokia mūsų turima informaciją nebus naudojama jokiam atskiram vartotojui identifikuoti.

Mes galime retkarčiais atnaujinti šią privatumo politiką paskelbdami naują versiją savo interneto svetainėje.

Šioje interneto svetainėje gali būti nuorodų į kitas interneto svetaines. „Polltix“ nėra atsakingi už trečiųjų šalių interneto svetainių privatumo politikas ar praktikas.

Jūsų duomenys bus saugomi „Polltix“ nustatyta tvarka ir terminais.

Kreipiantis raštu turite teisę prašyti, kad duomenų valdytojas leistų susipažinti su Jūsų asmens duomenimis ir juos ištaisytų arba ištrintų, arba apribotų duomenų tvarkymą, taip pat turite teisę nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi, teisę perkelti duomenis, teisę atšaukti duotą sutikimą bei teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (A. Juozapavičiaus g. 6, LT-09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, el. p. ada@ada.lt).

„Polltix“ Asmens duomenų apsaugos pareigūnas, tel. 8 631 525 94, el. p. info@polltix.co